Till toppen

Vad är väl en bal på slottet?

Funderar på om jag ska sälja min gamla balklänning. Men jag är vet inte riktigt.. det finns så mycket minnen som skuttar runt den klänningen varje gång jag ser den i garderoben. En av dom är hur otroligt korkad jag var som valde den frisyren jag valde hihi. Men tänk om jag blir bjuden på bal en annan gång. Vad ska jag ha på mig då? Men känns just nu som om det aldrig kommer att hända. Stackars klänningen är värd att få dansa igen.
1 kommentarer

Unschwedish

Hej söta rara kära ni!
Idag har jag insett hur viktigt att folk tror på en. Och då menar jag inte att dom tror på ens första aprilskämt eller att dom tror på att man faktiskt finns över huvud taget. Jag pratar om att det är viktigt att man inte glömmer av att berätta för personer i ens närhet att de faktiskt är duktig på det de gör eller att de kan vissa saker som kanske inte alla andra kan.


Ibland slåss man för så mycket annat, att man glömmer av sig själv. Det blev en liten lavett av kärlek idag när jag pratade med vissa personer som verkligen tror på mig och påminde mig att jag är bra. Det är så osvenskt att berömma sig själv. Så trots att jag nu är väldigt svensk och lagom annars så tänker jag uttala något man i sverige aldrig får uttala.


JAG ÄR GRYM OCH JAG ÄR BÄST PÅ ATT VARA MIG! DET GÖR FASEMÄ INGEN BÄTTRE OCH DÄR MED BASTA!


Så nu tänkte jag passa på att skicka en liten hälsning vidare till: Emilia.
Du är otroligt duktig på att arbeta med människor och få dom att känna sig trygga. Att få känna dig som vän, klasskamrat eller arbetskamrat är en ära och du kan vem som helst att känna sig välkommen
3 kommentarer

HattenDen här lilla flickan råkade tvätta fjärkontrollen i tvättmaskinen.
Den här lilla flickan har nu världens renaste tv-kontroll :)
1 kommentarer